Aanbod

Aanbod


DE BEHEKSTE BLOKFLUIT

 

Timo & Johannes zijn in de wolken.  De juf is haar componisten opzoekboek vergeten en zij mogen het samen  gaan halen in de kelder van de muziekschool.  De twee trekken er samen op uit en vinden vinden al gauw een foto.  Op de achterkant staat deze mysterieuze boodschap geschreven: slaat de klok acht, dan hoor je heel zacht, mijn verdriet, heel onbemind, op de blokfluit van een kind.

 

In een interactief muziektheater beschrijven ze de wereld zoals jonge kinderen die vandaag ervaren.  Ze zingen over vriendschap en liefde, vreugde en verdriet, plusmama en pluspapa, om en opa gaan digitaal … en zoveel meer.


De bijhorende CD werd ingezongen door de kinderen van Kinderen Goedgekeurd.


Het boek is uitgegeven bij : Timo by Inventio Foundation BV  I Priester Cuyperstraat 3, 1040 Brussel 

Een greep van onze projecten

Hierbij een greep van ons huidige aanbod

VOOR KINDEREN


In onze Muziekstudio steken de kinderen de handen uit de mouwen.  Tijdens deze leuke lessen en workshops zingen, dansen en ontdekken ze de vreugde van muziek op een zeer speelse en fijne manier.  In de atelies staat plezier voorop.


Lees verder


VOOR SCHOLEN & ORGANISATIES


Familievoorstellingen voor de hele familie

Cultuur saai?  Niets van.  De familievoorstellingen van Kinderen Goedgekeurd bewijzen het tegendeel: veel ambiance, leuke liedjes en veel lachende kindergezichten. Geniet ervan. Kinderen Goedgekeurd treedt ook op bij jou in de buurt.


Lees verder


OP MAAT


Muziek voor alle leeftijden en doelgroepen

Voor bedrijven, verenigingen of instellingen: samen met jou ontwikkelen we een muzikaal programma op maat van je leden en medewerkers. Dat kan met worksops, een unieke voorstelling van Kinderen Goedgekeurd of iets dat we samen kunnen ontwikkelen.

Liever zelf aan de slag met een eigen thema of idee?  Dat kan, we begeleiden je van eerste idee tot repetite en premiére


Lees verder


Ja, aan alle kinderen

Het themalied van Kinderen Goedgekeurd werd voorgesteld in het Vlaams Parlement.  Bekende politici zoals Ministers Hilde Crevits, Ben Weyts, Pascal Smet, Vincent Van Quickenborne, Partijvoorzitter Meyrem Almaci, Volksvertegenwoordiger Lorin Parys en Burgemeester Daniël Termont schreven de tekst voor de vaste tune van ons gezelschap.  Peter Gillis, muziekschrijver van o.a. de succesvolle songs van K3 nam de melodie en de opname voor zijn rekening.


 © 2020 I Kinderen Goedgekeurd I stichting van openbaar nut

Alle rechten voorbehouden